Magyar zászlómagyar    British flagenglish
Belépés
Neptun hozzáféréssel
 
 
Belépés

Bemutatkozás

Irodánk bemutatása

A Quaestura Hallgatói Ügyfélszolgálati Iroda az Eötvös Loránd Tudományegyetem, Kancellária, Jogi, Humánszolgáltatási és Közbeszerzési Főigazgatóság, Szolgáltatási Igazgatóság szervezeti egysége, amely 2006 óta nyújt szolgáltatásokat az ELTE polgárai számára, helyileg az Egyetem tér 5. szám alatt és a Lágymányosi Campuson. 

Új ELTE-s hallgatóként elkerülhetetlen, hogy a Quaestura Irodával kapcsolatba lépjen. Nagy hangsúlyt fektetünk a telefonos és személyes ügyfélszolgálaton túl az elektronikus ügyintézésre, hogy hallgatóink minél kényelmesebben, akár otthonról is intézhessék ügyeiket. Az Elektronikus Ügyintézés menüpont alatt találja az Irodánkkal kapcsolatos ügyei interneten keresztül való intézéséhez készített felületet, amelynek segítségével egyszerűen, ám reményeink szerint hatékonyan, sorban állás nélkül veheti igénybe szolgáltatásainkat. Ha további kérdések merülnek fel a honlapunk áttanulmányozását követően, munkaidőben hívható a központi telefonszámunk, viszont ha az elektronikus ügyintézést preferálja ügyfelünk, e-mailben is elérhetőek vagyunk. Kérjük, hogy a Q-tér használata előtt ismerje meg Adatvédelmi tájékoztatónkat.

Ha elengedhetetlen a személyes ügyintézés, de nincs lehetősége bejönni, továbbá meghatalmazottat sem áll módjában kinevezni, postai szolgáltatásunkat is igénybe lehet venni.

A "Dokumentumok" menüpont alatt elérhető a tanügyi időrend, az ELTE főbb szabályzatai, rangsorolással és az átsorolással kapcsolatos tudnivalók; és egyéb dokumentumok.

Az Quaestura Hallgatói Ügyfélszolgálati Iroda munkatársai sok sikert kívánnak az Eötvös Loránd Tudományegyetemen folytatott tanulmányaihoz, továbbá bízunk benne, hogy honlapunk gördülékenyebbé teszi az Irodánkkal kapcsolatos ügyintézését!

© 2010-2023 Quaestura Hallgatói Ügyfélszolgálati Iroda