Magyar zászló magyar    British flag english
Belépés
Neptun hozzáféréssel
 
 
Belépés

Elektronikus ügyintézés, Hallgatói jogviszony-igazolás postázása

Tisztelt Hallgatók!

Az egyetem rendelkezéseinek értelmében a Quaestura Iroda a veszélyhelyzet megszűnésétől függetlenül egyelőre továbbra is zárva tart, az ügyintézésben továbbra is az átmeneti ügymenet marad érvényben.

 

Amennyiben postai úton szeretne hozzájutni a hallgatói jogviszony-igazoláshoz, akkor ebben a menüpontban jelezze igényét.

Amennyiben személyesen szeretné átvenni az igazolást, úgy itt NEM kell bejelentenie ügyet!

Amennyiben már bejelentette a postázásra vonatkozó igényét ezen a felületen, de mégis személyesen veszi át az igazolást, kérjük, mindenképpen törölje ügyét! Ha az ügy nem kerül törlésre és az igazolást irodánk kipostázza, a szolgáltatási díjat mindenképpen köteles megfizetni!

 

Ha nincs feltüntetve melyik félévről kér igazolást, úgy az aktuális félévről állítjuk ki azt. Amennyiben ettől eltérő félévről kéri, úgy azt új közlendő hozzáadásával jelezze. 

Figyelem! Egy adott félévre a félév szorgalmi időszakának első napjától tudunk kiadni igazolást! (pl. a 2020/2021/1 félévről csak 2020.09.07-től!)

 

A postázás szolgáltatási díj ellenében kérhető (650 Ft).  Egy borítékba maximum 3 igazolást helyezünk. Külföldi címre nem áll módunkban postázni, tehát kérjük, mindenképp magyarországi címet adjon meg. Felhívjuk figyelmét, hogy levelezési címét a Neptunba belépve bármikor módosíthatja.

 

Az elektronikus ügyintézés csak bejelentkezett felhasználók számára érhető el.

Új Magyarország Fejlesztési Terv
Európai Unió
© 2010-2017 Quaestura Hallgatói Ügyfélszolgálati Iroda