Magyar zászló magyar    British flag english
Belépés
Neptun hozzáféréssel
 
 
Belépés

Elektronikus ügyintézés, Adategyeztetés

Amennyiben olyan személyes adata változott, melyet a Neptunba belépve Ön nem változtathat meg, ebben a menüpontban lehetősége van kérni ezen adatok módosítását. Ehhez azonban szükséges a módosítandó adatot tartalmazó okirat képének feltöltése (kivéve személyazonosításra alkalmas okmány, lakcímigazoló kártya). Emellett el kell fogadnia egy jogi nyilatkozatot az Ön által feltöltött okmányok hitelességét illetően. Egyszerre több adatot is javíttathat.

A Neptunba belépve módosíthatja az értesítési címét, e-mail címét és telefonszámát a Saját adatok/Elérhetőségek menüpont Címek, E-mail címek illetve Telefonszámok oldalán, valamint új bankszámlaszámot adhat meg a Pénzügyek/Beállítások menüpont Számlaszámok oldalán. Tanulmányi adatait csak az illetékes Tanulmányi Hivatal javíthatja.

A névváltozást ( név és születési név ) hivatalos dokumentumok alapján be kell jegyezni, ez ügyben fel kell keresnie az illetékes Tanulmányi Hivatalt is!

- Oktató és egyéb alkalmazott a Neptunban található személyes adatainak változtatását csak ezen a felületen tudja kezdeményezni.

Olvassa el az adategyeztetésről szóló GyIK-et az ügy elindítása előtt!

Az elektronikus ügyintézés csak bejelentkezett felhasználók számára érhető el.

Új Magyarország Fejlesztési Terv
Európai Unió
© 2010-2017 Quaestura Hallgatói Ügyfélszolgálati Iroda