Magyar zászló magyar    British flag english
Belépés
Neptun hozzáféréssel
 
 
Belépés

Elektronikus ügyintézés, Adategyeztetés

Amennyiben olyan személyes adata változott, melyet a Neptunba belépve Ön nem változtathat meg, ebben a menüpontban lehetősége van kérni ezen adatok módosítását. Ehhez azonban szükséges a módosítandó adatot tartalmazó okirat képének feltöltése (kivéve személyazonosításra alkalmas okmány, lakcímigazoló kártya - a kizárólag ezeken szereplő adatokat személyesen tudja rögzíttetni ügyfélszolgálatunkon vagy a Tanulmányi Hivatal ügyfélszolgálatán). Emellett el kell fogadnia egy jogi nyilatkozatot az Ön által feltöltött okmányok hitelességét illetően. Egyszerre több adatot is javíttathat.

A Neptunba belépve módosíthatja az értesítési címét, e-mail címét és telefonszámát a Saját adatok/Elérhetőségek menüpont Címek, E-mail címek illetve Telefonszámok oldalán, valamint új bankszámlaszámot adhat meg a Pénzügyek/Beállítások menüpont Számlaszámok oldalán. Tanulmányi adatait csak az illetékes Tanulmányi Hivatal javíthatja.

A névváltozást ( név és születési név ) hivatalos dokumentumok alapján be kell jegyezni, ez ügyben fel kell keresnie az illetékes Tanulmányi Hivatalt is!

Oktató és egyéb alkalmazott a Neptunban található személyes adatainak változtatását szintén személyesen, vagy ezen a felületen tudja kezdeményezni.

Olvassa el az adategyeztetésről szóló GyIK-et az ügy elindítása előtt!

Az elektronikus ügyintézés csak bejelentkezett felhasználók számára érhető el.

Új Magyarország Fejlesztési Terv
Európai Unió
© 2010-2017 Quaestura Hallgatói Ügyfélszolgálati Iroda