Magyar zászló magyar    British flag english
Belépés
Neptun hozzáféréssel
 
 
Belépés

Elektronikus ügyintézés, Adategyeztetés

Amennyiben olyan személyes adata változott, amelyet a Neptunba belépve Ön nem változtathat meg, ebben a menüpontban lehetősége van kérni ezen adatok módosítását. Emellett el kell fogadnia egy jogi nyilatkozatot az Ön által feltöltött okmányok hitelességét illetően. Egyszerre több adatot is javíttathat. 

Kérjük, mindenképpen olvassa el az adategyeztetésről szóló GyIK-et az ügy elindítása előtt!

A névváltozást (név és születési név) hivatalos dokumentumok alapján be kell jegyezni, ez ügyben fel kell keresnie az illetékes Tanulmányi Hivatalt is!

Tájékoztatjuk, hogy ha személyazonosításra alkalmas dokumentum, illetve a lakcímigazoló kártya képét tölti fel, adatvédelmi okok miatt automatikusan töröljük azokat. Kérjük, hogy a GyIK menüben olvasottak alapján járjon el!

 

Felhívjuk a hallgatók figyelmét, hogy az itt bejelentett ügyek feldolgozása 5 munkanapon belül történik meg. Mivel nagyszámú üggyel dolgozunk és az ügyek feldolgozása a bejelentés sorrendjében történik, a feldolgozás meggyorsítására nincs lehetőség. Az ezzel kapcsolatban telefonon vagy emailben érkező megkereséseket nem áll módunkban figyelembe venni.

Amennyiben hiányzó adatai a beiratkozás napjáig nem kerültek rögzítésre a Neptunban, az adatokat a Tanulmányi Hivatal munkatársai a beiratkozáskor rögzítik a tanulmányi rendszerben.

Megértésüket köszönjük!

Az elektronikus ügyintézés csak bejelentkezett felhasználók számára érhető el.

Új Magyarország Fejlesztési Terv
Európai Unió
© 2010-2017 Quaestura Hallgatói Ügyfélszolgálati Iroda