Magyar zászló magyar    British flag english
Belépés
Neptun hozzáféréssel
 
 
Belépés

Neptun jelszó GyIK

FONTOS!
Az Egyetem rendelkezéseinek értelmében a Quaestura Iroda a veszélyhelyzet megszűnésétől függetlenül egyelőre továbbra is zárva tart, az ügyintézésben továbbra is az átmeneti ügymenet marad érvényben.

A Quaestura aktuális ügyintézési információihoz kattintson ide.

 

1. Hogyan kapom meg az új Neptun-kódomhoz a Neptun jelszavamat?
Amennyiben új Neptun jelszóra van szükségük, a Qtér oldalon  az Új jelszó szolgáltatást használva tudják azt generálni.

 

2. Nem tudok elektronikusan jelszót generálni, mert nincs minden adatom rögzítve a Neptunban. Milyen lehetőségeim vannak?

Ebben az esetben az alábbi lehetőségek közül választhat:

  • Személyes átvétel a Quaestura Hallgatói Ügyfélszolgálati Irodában (elérhetőségek és nyitva tartás) - ingyenes.
  • Írásbeli meghatalmazott útján történő ügyintézés keretében történő átvétel a Quaestura Hallgatói Ügyfélszolgálati Irodában (letölthető meghatalmazás) - ingyenes.
  • A rendszerben tárolt lakcímre való postázás menete:

Figyelem! A postázásnak meghatározott díja van ( 650,- Ft.) és ajánlott küldeményként adjuk fel. Nincs lehetőség az ügyintézési idő felgyorsításásra. Ezt a lehetőséget csak az ELTE hallgatóinak tudjuk biztosítani. Az oktatók és dolgozók csak tanszékre kérhetnek postázást!

A rendszerben tárolt e-mail címről kell levelet írniuk, melynek tárgya: "Neptun azonosító igénylése <a saját Neptun kód>", címzettje pedig quaestura@elte.hu. A jelszót a Quaestura Hallgatói Ügyfélszolgálati Iroda készíti el és postázza a Neptunban nyilvántartott levelezési címre, és az igénylést követő 5-8 munkanap alatt érkezik meg az igénylőhöz. Az átvételi elismervényt az átvételt követő 8 napon belül postán vissza kell küldeni az Irodába. 

  • Belső postával tanszékre való kiküldés: CSAK az ELTE regisztrált oktatói és dolgozói számára lehetséges - szombathelyi munkatársaknak is (a hallgatók számára ez a lehetőség nem biztosított) !

A rendszerben tárolt e-mail címről kell levelet írniuk, melynek tárgya: "Neptun azonosító igénylése <a saját Neptun kód>", címzettje pedig quaestura@elte.hu. A levélben tüntesse fel, hogy Ön oktató vagy dolgozó-e és adja meg a címzéshez szükséges KAR és TANSZÉK megnevezését ! A jelszót a Quaestura Hallgatói Ügyfélszolgálati Iroda készíti el és az igénylést követő 5-8 munkanap alatt érkezik meg az igénylőhöz. Az átvételi elismervényt az átvételt követő 8 napon belül postán vissza kell küldeni az Irodába.

  • Szombathelyen tanuló hallgatóink/munkatársaink ha valamilyen oknál fogva nem tudnak a Q-tér új jelszó szolgáltatással jelszót generálni, úgy felkereshetik a szombathelyi SEK Tanulmányi Hivatalt is. E-mail cím: tanulmanyi@sek.elte.hu; telefonszám: +36-94/504-330.

 

Egyéb módokon ( e-mail, fax , telefon, fényposta stb.) adatvédelmi okokból nem áll módunkban jelszót kiadni. Postázást csak belföldi címre tudunk vállalni.

Fontos tudnivaló : A Neptunba itt léphet be : https://neptun.elte.hu/. Az "Azonosító" egy, az Ön egyedi, megváltoztathatatlan Neptun kódja ( nem egyenlő az EHA kódjával!), a jelszava pedig az Ön által vagy általunk genererált karaktersorozat, amelyet a Neptunba belépve meg tud változtatni. Amennyiben kért postázást, de időközben be is jön személyesen a jelszaváért az Irodánkba, akkor feltétlenül jelezze, hogy nincs szükség a postai kiküldésre!

Új Magyarország Fejlesztési Terv
Európai Unió
© 2010-2017 Quaestura Hallgatói Ügyfélszolgálati Iroda