Magyar zászló magyar    British flag english
Belépés
Neptun hozzáféréssel
 
 
Belépés

Quaestura hírek


VÁLTOZÁS! A régi típusú (kék színű) diákigazolványok érvénytelenítése

Kedves Hallgatók!


Ezúton tájékoztatjuk, hogy a régi típusú (KÉK) diákigazolványokat az Oktatási Hivatal érvénytelenítí, így azok a 2019/20/2 félévre már nem lesznek érvényesíthetők. Amennyiben régi diákigazolványt használ jelenleg, úgy kérjük, szíveskedjen leadni ügyfélszolgálatunkon és szükség esetén új diákigazolvány-igénylést indítani.
Amennyiben nem nyilatkozik a diákigazolvánnyal kapcsolatban, úgy az automatikusan érvénytelenítésre fog kerülni a jelenlegi matrica lejártát követően.

Kérdés felmerülése esetén írjanak az Egyéb diákigazolvánnyal kapcsolatos kérdés menüpontba.

Bagosiné Szűcs Annamária, 2020-01-24 14:00

ELTE-OTP Junior Bankszámla

Miért jó, ha az ELTE-n OTP Junior bankkártyával rendelkezel? Az OTP Junior számlához a kapcsolódó lehetőségeken felül extra kedvezményeket biztosítanak számodra. A részletekről érdeklődj a bankfiókokban és regisztrálj a Neptun rendszerben! 

A további részletekről itt tudsz még tájékozódni.

Bagosiné Szűcs Annamária, 2018-09-03 11:40

Diákigazolványok beszolgáltatása a hallgatói jogviszony megszűnése után (abszolválás, elbocsátás)

Tisztelt Hallgatók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 362/2011. (XII.30.) Kormányrendelet 38. § (1) bekezdése a) pontjának értelmében a hallgatói jogviszony megszűnését követően a hallgató köteles beszolgáltatni diákigazolványát az Egyetem részére. Amennyiben az Ön hallgatói jogviszonya megszűnt, ezúton kérjük, hogy diákigazolványát legyen szíves az aktuális féléves matrica lejártát követően (március 31./október 31) leadni a Quaestura Hallgatói Ügyfélszolgálati Irodában!

Köszönjük közreműködésüket!

Bagosiné Szűcs Annamária, 2018-02-05 14:56

Új Magyarország Fejlesztési Terv
Európai Unió
© 2010-2017 Quaestura Hallgatói Ügyfélszolgálati Iroda