Magyar zászló magyar    British flag english
Belépés
Neptun hozzáféréssel
 
 
Belépés

Quaestura hírek


QUAESTURA NYITÁS ÉS VÁLTOZÁSOK AZ ÜGYINTÉZÉS MENETÉBEN AUG. 31-TŐL Részletek...

Tájékoztatjuk a hallgatókat, hogy a Quaestura Iroda ügyfélszolgálatai 2020.aug.31-től újra kinyitnak. A személyes ügyfélszolgálat működése a járványhelyzetre való tekintettel az alábbiak szerint módosul:

 

 1. Az elektronikus ügyintézés lehetősége a legtöbb ügytípus esetében továbbra is megmarad, ezért kérjük a hallgatókat, hogy csak abban az esetben keressék fel személyesen ügyfélszolgálatainkat, amennyiben elektronikusan nem megoldható az ügyintézés!
   
 2. A személyes ügyintézés csak előzetes időpontfoglalással lehetséges, az időpontfoglalás nélkül érkező hallgatókat nem áll módunkban kiszolgálni. Időpontfoglalásra a Q-téren van lehetőség: https://qter.elte.hu/Idopontfoglalas.aspx
  Az ügyfélszolgálaton időpontfoglalás esetén is szükséges sorszámot húzni (a sorszámhúzón az ,,Időpontra érkeztem” lehetőséget kell kiválasztani, majd beírni a Q-téren kapott kódot).
  Sorszámhúzásra az előzetesen lefoglalt időpont előtt 5 perccel és utána 10 percig van lehetőség, ezért kérjük a hallgatókat, hogy ebben az időintervallumban érkezzenek ügyet intézni!
   
 3. Az ügyfélszolgálaton a maszk viselése kötelező! A maszk nélkül érkező hallgatókat nem áll módunkban kiszolgálni.

 

 

A Quaestura aug.31-től érvényes ügyintézési információihoz kattintson a Részletekre!

 

Radácsi Judit, 2020-09-22 10:40 Részletek...

Megújult keretek, rugalmas Erasmus

Ezúton tájékoztatjuk a hallgatókat, hogy az Erasmus+ pótpályázati időszaka 2020.10.05-ig még tart. A részletes pótpályázati felhívás itt érhető el.

Radácsi Judit, 2020-09-22 10:24

ELTE-OTP Junior Bankszámla

Miért jó, ha az ELTE-n OTP Junior bankkártyával rendelkezel? Az OTP Junior számlához a kapcsolódó lehetőségeken felül extra kedvezményeket biztosítanak számodra. A részletekről érdeklődj a bankfiókokban és regisztrálj a Neptun rendszerben! 

A további részletekről itt tudsz még tájékozódni.

Bagosiné Szűcs Annamária, 2018-09-03 11:40

Diákigazolványok beszolgáltatása a hallgatói jogviszony megszűnése után (abszolválás, elbocsátás)

Tisztelt Hallgatók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 362/2011. (XII.30.) Kormányrendelet 38. § (1) bekezdése a) pontjának értelmében a hallgatói jogviszony megszűnését követően a hallgató köteles beszolgáltatni diákigazolványát az Egyetem részére. Amennyiben az Ön hallgatói jogviszonya megszűnt, ezúton kérjük, hogy diákigazolványát legyen szíves az aktuális féléves matrica lejártát követően (március 31./október 31) leadni a Quaestura Hallgatói Ügyfélszolgálati Irodában!

Köszönjük közreműködésüket!

Bagosiné Szűcs Annamária, 2018-02-05 14:56

Új Magyarország Fejlesztési Terv
Európai Unió
© 2010-2017 Quaestura Hallgatói Ügyfélszolgálati Iroda