Magyar zászló magyar    British flag english
Belépés
Neptun hozzáféréssel
 
 
Belépés

Bemutatkozás

Üdvözlünk a Quaestura weboldalán!

Irodánk bemutatása

A Quaestura Hallgatói Ügyfélszolgálati Iroda az Eötvös Loránd Tudományegyetem, Kancellária, Jogi, Humánszolgáltatási és Közbeszerzési Főigazgatóság, Szolgáltatási Igazgatóság szervezeti egysége, amely 2006 óta nyújt szolgáltatásokat az ELTE polgárai számára, helyileg az Egyetem tér 5. szám alatt és a Lágymányosi Campuson. 

Új ELTE-s hallgatóként elkerülhetetlen, hogy a Quaestura Irodával kapcsolatba lépjen. Nagy hangsúlyt fektetünk a telefonos és személyes ügyfélszolgálaton túl az elektronikus ügyintézésre, hogy hallgatóink minél kényelmesebben, akár otthonról is intézhessék ügyeiket. Az Elektronikus Ügyintézés menüpont alatt találja az Irodánkkal kapcsolatos ügyei interneten keresztül való intézéséhez készített felületet, amelynek segítségével egyszerűen, ám reményeink szerint hatékonyan, sorban állás nélkül veheti igénybe szolgáltatásainkat. Ha további kérdések merülnek fel a honlapunk áttanulmányozását követően, munkaidőben hívható a központi telefonszámunk, viszont ha az elektronikus ügyintézést preferálja ügyfelünk, e-mailben is elérhetőek vagyunk. Kérjük, hogy a Q-tér használata előtt ismerje meg Adatvédelmi tájékoztatónkat.

A jelenlegi helyzetben személyes ügyfélszolgálatunk csak előzetes időpontfoglalással látogatható. 

Ha elengedhetetlen a személyes ügyintézés, de nincs lehetősége bejönni, továbbá meghatalmazottat sem áll módjában kinevezni, postai szolgáltatásunkat is igénybe lehet venni. 

A "Dokumentumok" menüpont alatt elérhető a tanügyi időrend, az ELTE főbb szabályzatai, a rangsorolással és az átsorolással kapcsolatos tudnivalók; és egyéb dokumentumok.

 

Az Quaestura Hallgatói Ügyfélszolgálati Iroda munkatársai sok sikert kívánnak az Eötvös Loránd Tudományegyetemen folytatott tanulmányaihoz, továbbá bízunk benne, hogy honlapunk gördülékenyebbé teszi az Irodánkkal kapcsolatos ügyintézését!

 

Quaestura hírek


QUAESTURA NYITÁS ÉS VÁLTOZÁSOK AZ ÜGYINTÉZÉS MENETÉBEN AUG. 31-TŐL Részletek...

Tájékoztatjuk a hallgatókat, hogy a Quaestura Iroda ügyfélszolgálatai 2020.aug.31-től újra kinyitnak. A személyes ügyfélszolgálat működése a járványhelyzetre való tekintettel az alábbiak szerint módosul:

 

 1. Az elektronikus ügyintézés lehetősége a legtöbb ügytípus esetében továbbra is megmarad, ezért kérjük a hallgatókat, hogy csak abban az esetben keressék fel személyesen ügyfélszolgálatainkat, amennyiben elektronikusan nem megoldható az ügyintézés!
   
 2. A személyes ügyintézés csak előzetes időpontfoglalással lehetséges, az időpontfoglalás nélkül érkező hallgatókat nem áll módunkban kiszolgálni. Időpontfoglalásra a Q-téren van lehetőség: https://qter.elte.hu/Idopontfoglalas.aspx
  Az ügyfélszolgálaton időpontfoglalás esetén is szükséges sorszámot húzni (a sorszámhúzón az ,,Időpontra érkeztem” lehetőséget kell kiválasztani, majd beírni a Q-téren kapott kódot).
  Sorszámhúzásra az előzetesen lefoglalt időpont előtt 5 perccel és utána 10 percig van lehetőség, ezért kérjük a hallgatókat, hogy ebben az időintervallumban érkezzenek ügyet intézni!
   
 3. Az ügyfélszolgálaton a maszk viselése kötelező! A maszk nélkül érkező hallgatókat nem áll módunkban kiszolgálni.

 

 

A Quaestura aug.31-től érvényes ügyintézési információihoz kattintson a Részletekre!

 

Radácsi Judit, 2020-09-22 10:40 Részletek...

Megújult keretek, rugalmas Erasmus

Ezúton tájékoztatjuk a hallgatókat, hogy az Erasmus+ pótpályázati időszaka 2020.10.05-ig még tart. A részletes pótpályázati felhívás itt érhető el.

Radácsi Judit, 2020-09-22 10:24

ELTE-OTP Junior Bankszámla

Miért jó, ha az ELTE-n OTP Junior bankkártyával rendelkezel? Az OTP Junior számlához a kapcsolódó lehetőségeken felül extra kedvezményeket biztosítanak számodra. A részletekről érdeklődj a bankfiókokban és regisztrálj a Neptun rendszerben! 

A további részletekről itt tudsz még tájékozódni.

Bagosiné Szűcs Annamária, 2018-09-03 11:40

Diákigazolványok beszolgáltatása a hallgatói jogviszony megszűnése után (abszolválás, elbocsátás)

Tisztelt Hallgatók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 362/2011. (XII.30.) Kormányrendelet 38. § (1) bekezdése a) pontjának értelmében a hallgatói jogviszony megszűnését követően a hallgató köteles beszolgáltatni diákigazolványát az Egyetem részére. Amennyiben az Ön hallgatói jogviszonya megszűnt, ezúton kérjük, hogy diákigazolványát legyen szíves az aktuális féléves matrica lejártát követően (március 31./október 31) leadni a Quaestura Hallgatói Ügyfélszolgálati Irodában!

Köszönjük közreműködésüket!

Bagosiné Szűcs Annamária, 2018-02-05 14:56

Új Magyarország Fejlesztési Terv
Európai Unió
© 2010-2017 Quaestura Hallgatói Ügyfélszolgálati Iroda