Magyar zászló magyar    British flag english
Belépés
Neptun hozzáféréssel
 
 
Belépés

Bemutatkozás

Üdvözlünk a Quaestura weboldalán!

Irodánk bemutatása

A Quaestura Hallgatói Ügyfélszolgálati Iroda az Eötvös Loránd Tudományegyetem, Kancellária, Jogi, Humánszolgáltatási és Közbeszerzési Főigazgatóság, Szolgáltatási Igazgatóság szervezeti egysége, amely 2006 óta nyújt szolgáltatásokat az ELTE polgárai számára, helyileg az Egyetem tér 5. szám alatt és a Lágymányosi Campuson. 

Új ELTE-s hallgatóként elkerülhetetlen, hogy a Quaestura Irodával kapcsolatba lépjen. Nagy hangsúlyt fektetünk a telefonos és személyes ügyfélszolgálaton túl az elektronikus ügyintézésre, hogy hallgatóink minél kényelmesebben, akár otthonról is intézhessék ügyeiket. Az Elektronikus Ügyintézés menüpont alatt találja az Irodánkkal kapcsolatos ügyei interneten keresztül való intézéséhez készített felületet, amelynek segítségével egyszerűen, ám reményeink szerint hatékonyan, sorban állás nélkül veheti igénybe szolgáltatásainkat. Ha további kérdések merülnek fel a honlapunk áttanulmányozását követően, munkaidőben hívható a központi telefonszámunk, viszont ha az elektronikus ügyintézést preferálja ügyfelünk, e-mailben is elérhetőek vagyunk. Kérjük, hogy a Q-tér használata előtt ismerje meg Adatvédelmi tájékoztatónkat.

Ha elengedhetetlen a személyes ügyintézés, de nincs lehetősége bejönni, továbbá meghatalmazottat sem áll módjában kinevezni, postai szolgáltatásunkat is igénybe lehet venni. 

A "Dokumentumok" menüpont alatt elérhető a tanügyi időrend, az ELTE főbb szabályzatai, a rangsorolással és az átsorolással kapcsolatos tudnivalók; és egyéb dokumentumok.

 

Az Quaestura Hallgatói Ügyfélszolgálati Iroda munkatársai sok sikert kívánnak az Eötvös Loránd Tudományegyetemen folytatott tanulmányaihoz, továbbá bízunk benne, hogy honlapunk gördülékenyebbé teszi az Irodánkkal kapcsolatos ügyintézését!

 

Quaestura hírek


DIÁKIGAZOLVÁNYOK ÉRVÉNYESSÉGÉNEK MEGHOSSZABBÍTÁSA

Tisztelt Hallgató!

 

Ezúton tájékoztatjuk, hogy az 500/2020. (XI.13.) Korm.rendelet 1.§ (1) bekezdésével összhangban a 2019/2020-as tanév I. vagy II. félévére, illetve a 2020/2021-es tanév I. félévére szóló érvényesítő matricával ellátott diákigazolványokkal az utazási kedvezmények a veszélyhelyzet megszűnését követő 60 napig vehetők igénybe.

Amennyiben tehát még nem érvényesíttette diákigazolványát a 2020/2021/1 félévre, de rendelkezik a 2019/2020-as tanév valamelyik félévére érvényesített diákigazolvánnyal, a fent említett dátumig jogosult az utazási kedvezmények igénybevételére. A rendelkezés azokra a hallgatókra is vonatkozik, akiknek hallgatói jogviszonya a 2019/2020-as tanév folyamán megszűnt, illetve akik még régi típusú (kék színű) diákigazolvánnyal rendelkeznek.

 

Üdvözlettel:

Quaestura HÜI

Radácsi Judit, 2020-11-21 16:40

QUAESTURA ÜGYFÉLSZOLGÁLATOK BEZÁRÁSA 2020.NOVEMBER 12-TŐL Részletek...

Tisztelt Hallgató!

 

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a kormány által 2020.november 10-én kihirdetett rendelkezésekkel összhangban a Quaestura Iroda személyes ügyfélszolgálatai 2020. november 12-től (csütörtök) bezárnak, a személyes  ügyfélfogadás szünetel. A hallgatók számára elektronikus és postai ügyintézési lehetőséget biztosítunk.

A következő hetekre lefoglalt időpontok törlésre kerülnek. A nov.13-ra meghirdetett diákigazolvány-érvényesítő nap nem lesz megtartva.

 

A Quaestura Iroda 2020.november 12-től érvényes ügyintézési rendjének megismeréséhez kérjük, kattintson a Részletekre!

Radácsi Judit, 2020-11-11 11:00 Részletek...

ELTE-OTP Junior Bankszámla

Miért jó, ha az ELTE-n OTP Junior bankkártyával rendelkezel? Az OTP Junior számlához a kapcsolódó lehetőségeken felül extra kedvezményeket biztosítanak számodra. A részletekről érdeklődj a bankfiókokban és regisztrálj a Neptun rendszerben! 

A további részletekről itt tudsz még tájékozódni.

Bagosiné Szűcs Annamária, 2018-09-03 11:40

Diákigazolványok beszolgáltatása a hallgatói jogviszony megszűnése után (abszolválás, elbocsátás)

Tisztelt Hallgatók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 362/2011. (XII.30.) Kormányrendelet 38. § (1) bekezdése a) pontjának értelmében a hallgatói jogviszony megszűnését követően a hallgató köteles beszolgáltatni diákigazolványát az Egyetem részére. Amennyiben az Ön hallgatói jogviszonya megszűnt, ezúton kérjük, hogy diákigazolványát legyen szíves az aktuális féléves matrica lejártát követően (március 31./október 31) leadni a Quaestura Hallgatói Ügyfélszolgálati Irodában!

Köszönjük közreműködésüket!

Bagosiné Szűcs Annamária, 2018-02-05 14:56

Új Magyarország Fejlesztési Terv
Európai Unió
© 2010-2017 Quaestura Hallgatói Ügyfélszolgálati Iroda