Magyar zászló magyar    British flag english
Belépés
Neptun hozzáféréssel
 
 
Belépés
ÜDVÖZLÜNK AZ ELTE-N!

1. Várhatóan néhány napon belül e-mailen (Egyetemünk nem küld postai úton felvételi értesítőt) megkapja Neptun-azonosítóját (kódját) és egy linket, amelyen hozzájuthat jelszavához is. A doktori képzésre felvettek várhatóan később kapják majd meg Neptun kódjukat.

Azok, akik nem rendelkeznek felvételi azonosító számmal, és nincs rögzítve a Neptunban az összes szükséges adatuk a jelszó generálásához,  csak személyesen, meghatalmazott útján vagy térítési díj mellett postai úton tudnak új jelszót kérni Irodánktól.

Amennyiben 2017. július 31-ig nem kapja meg az e-mailt, vegye fel velünk a kapcsolatot! 

 

2.  A kollégiumi jelentkezés a Neptunban történik. Egyetemünk kolégiumaiba 2017. július 27. 08:00 órától jelentkezhetnek. A felvételi kérelmeket 2016. augusztus 9. 19:00 óráig kell leadni. 

Hiánypótlás: 2017. augusztus 11. 8:00 órától augusztus 15. 19:00-ig.

Figyeljen oda a kollégiumi jelentkezés határidejére, mert könnyen kifuthat az időből!

 

3. Amennyiben be tudott lépni a Neptunba, úgy kérjük, hogy mihamarabb frissítse személyes adatait (TAJ-szám, adóazonosító jel, állandó lakcím) a Quaestura Hallgatói Ügyfélszolgálati Iroda elektronikus ügyintézési rendszerén keresztül.

 

4. A Neptunban tud regisztrálni a 2017/2018-as őszi félévre (Ügyintézés menü / Beiratkozás, Bejelentkezés menüpont), valamint később a tanulmányi és egyéb adminisztratív ügyeit is ezen a felületen intézheti.

 

5. Az alábbi oldalon feltüntetett időpontban el kell mennie karának beiratkozási napjára, ekkor létesít hivatalosan jogviszonyt Egyetemünkkel. Ezt abban az esetben is meg kell tennie, ha nem 2017 szeptemberében, hanem később kívánja megkezdeni tanulmányait (passziválás).

A beiratkozási lapot a regisztrációt követően tudja kinyomtatni a Neptun Információ menü/Általános nyomtatványok menüpontjából.

 

6. Diákigazolvánnyal kapcsolatos tudnivalók:

- Az előző tanévre érvényesített középiskolai vagy a 2016/2017 II. félévre érvényesített felsőoktatási diákigazolvány még 2017. október 31-ig érvényes!

- Mester szakos felvett hallgatóknak nem szükséges új diákigazolványt igényelni, amennyiben az előző diákigazolványt szintén az ELTE állította ki, tagozatban és az igazolványon szereplő személyes adatokban nem történt változás és az igazolvány nem sérült / törött stb.

- A diákigazolvány igénylésével kapcsolatban itt talál bővebb információkat.

FIGYELEM!

2017. szeptember 11. előtt az Irodánk nem állít ki a 2017/2018-1 félévre szóló hallgatói jogviszony-igazolást, diákigazolvány helyett kiállított igazolást (a tavaszi szemeszterben nem aktív státuszú hallgatók részére), illetve nem érvényesíti a diákigazolványt még a félévre.

A szorgalmi időszak kezdetétől lesz lehetőségük ezen ügyek intézésére.

 

7. Honlapunkon ezen kívül lehetősége van a következőkre is

Időpontfoglalás a központi Irodánk személyes ügyélszolgálatának igénybevételéhez, amellyel elkerülhető a hosszas sorban állás;

- Az Iroda főbb tevékenységeihez és a Neptun használatához kötődő Gyakran Ismételt Kérdésekre ( GYIK) dokumentáció formájában is választ kaphat;

- A "Dokumentumok" menüpont alatt elérhető a tanügyi időrend, az ELTE főbb szabályzatai, a rangsorolással és az átsorolással kapcsolatos tudnivalók; és egyéb dokumentumok.

- Az Elektronikus Ügyintézés menüpont alatt találja az Irodánkkal kapcsolatos ügyei interneten keresztül való intézéséhez készített felületet, amelynek segítségével egyszerűen, ám reményeink szerint hatékonyan, sorban állás nélkül veheti igénybe szolgáltatásainkat.

 

Az Quaestura Hallgatói Ügyfélszolgálati Iroda munkatársai nevében is sok sikert kívánok az Eötvös Loránd Tudományegyetemen folyatott tanulmányaihoz, bízom benne, hogy honlapunk gördülékenyebbé teszi az Irodánkkal kapcsolatos ügyintézését!

 

Bagosiné Szűcs Annamária

mb. osztályvezető

ELTE, Kancellária - Szolgáltató Központ

Quaestura Hallgatói Ügyfélszolgálati Iroda

 

Bagosiné Szűcs Annamária, 2017-07-27 8:182017-09-11 23:59
Vissza
Új Magyarország Fejlesztési Terv
Európai Unió
© 2010-2017 Quaestura Hallgatói Ügyfélszolgálati Iroda