Magyar zászlómagyar    British flagenglish
Belépés
Neptun hozzáféréssel
 
 
Belépés

Elektronikus ügyintézés, Diákigazolvány, Diákigazolvány postázás

Mielőtt hozzáfogna az ügy bejelentéséhez, feltétlenül olvassa el az ügyintézésre vonatkozó, érvényes útmutatót itt!

 

Amennyiben legyártott diákigazolványa megérkezett a központi Quaestura Irodába (erről az iroda Neptun-üzenetben tájékoztatja), de az igazolványt nem személyesen szeretné átvenni, ebben a menüpontban kérheti az érvényesítő matricával ellátott diákigazolvány állandó lakcímre/tartózkodási címre/értesítési címre történő postázását.

 

Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben Önnél a Neptun szerint másik, érvényes matricával ellátott diákigazolvány található, úgy 3500 forintos kivetést is rögzítünk, az érvényesítő matrica vissza nem szolgáltatásának okán, a 362/2011-es kormányrendelet szerint. Amennyiben rendőrségi jegyzőkönyve van a lopásról, úgy azt a diákigazolvány elvesztéséről bejelentett ügynél szíveskedjen feltölteni. Ez esetben nem kell a 3500 forintot befizetnie.

Az igazolvány postázása szolgáltatási díj ellenében kérhető. Külföldi címre nem áll módunkban postázni, tehát kérjük, mindenképp magyarországi címet adjon meg. Felhívjuk figyelmét, hogy levelezési címét a neptunba belépve bármikor módosíthatja.

 

Az elektronikus ügyintézés csak bejelentkezett felhasználók számára érhető el.

© 2010-2022 Quaestura Hallgatói Ügyfélszolgálati Iroda