Magyar zászló magyar    British flag english
Belépés
Neptun hozzáféréssel
 
 
Belépés
Hogyan jutok (új) NEPTUN jelszóhoz?

Tisztelt hallgatók, oktatók és egyetemi dolgozók !

Amennyiben új Neptun jelszóra van szükségük valamilyen okból, az alábbi megoldásokat tudjuk kínálni:

 

1.) A Qtér oldalon  az Új jelszó szolgáltatást használva.

 

Amennyiben az elektronikus jelszógenerálás sikertelen, úgy a további lehetőségek:

2.) Személyes átvétel a Quaestura Hallgatói Ügyfélszolgálati Irodában (elérhetőségek és nyitva tartás) - ingyenes.


3.) Írásbeli meghatalmazott útján történő ügyintézés keretében történő átvétel a Quaestura Hallgatói Ügyfélszolgálati Irodában (letölthető meghatalmazás) - ingyenes.

4.) A rendszerben tárolt lakcímre való postázás menete:

Figyelem! A postázásnak meghatározott díja van ( 650,- Ft.) és ajánlott küldeményként adjuk fel. Nincs lehetőség az ügyintézési idő felgyorsításásra. Ezt a lehetőséget csak az ELTE hallgatóinak tudjuk biztosítani. Az oktatók és dolgozók csak tanszékre kérhetnek postázást!

A rendszerben tárolt e-mail címről kell levelet írniuk, melynek tárgya: "Neptun azonosító igénylése <a saját EHA vagy Neptun kód>", címzettje pedig quaestura@elte.hu. A jelszót a Quaestura Hallgatói Ügyfélszolgálati Iroda készíti el és postázza a Neptunban nyilvántartott levelezési címre, és az igénylést követő 5-8 munkanap alatt érkezik meg az igénylőhöz. Az átvételi elismervényt az átvételt követő 8 napon belül postán vissza kell küldeni az Irodába. Amennyiben olyan - új - hallgató igényel postai úton jelszót, aki nincs a Neptun kódja ( azonosítója) sem a birtokában, úgy kérjük a levelében a születési idejét és az anyja nevét is tüntesse fel a könnyebb beazonosítás érdekében.


5.) Belső postával tanszékre való kiküldés: CSAK az ELTE regisztrált oktatói és dolgozói számára lehetséges (a hallgatók számára ez a lehetőség nem biztosított) !

A rendszerben tárolt e-mail címről kell levelet írniuk, melynek tárgya: "Neptun azonosító igénylése <a saját EHA vagy Neptun kód>", címzettje pedig quaestura@elte.hu. A levélben tüntesse fel, hogy Ön oktató vagy dolgozó-e és adja meg a címzéshez szükséges KAR és TANSZÉK megnevezését ! A jelszót a Quaestura Hallgatói Ügyfélszolgálati Iroda készíti el és az igénylést követő 5-8 munkanap alatt érkezik meg az igénylőhöz. Az átvételi elismervényt az átvételt követő 8 napon belül postán vissza kell küldeni az Irodába.

 

6.) Szombathelyen tanuló hallgatóink ha valamilyen oknál fogva nem tudnak a Q-tér új jelszó szolgáltatással jelszót generálni, úgy keressék fel a szombathelyi Neptun Irodát. E-mail cím: szibler.boglarka@sek.elte.hu; telefonszám: 06-94/504-499.

 

Egyéb módokon (e-mail, fax , telefon, fényposta stb.) adatvédelmi okokból nem áll módunkban jelszót kiadni. Postázást csak belföldi címre tudunk vállalni.

Fontos tudnivaló : A Neptunba itt léphet be : https://neptun.elte.hu/ . Az "Azonosító" egy, az Ön egyedi, megváltoztathatatlan Neptun kódja ( nem egyenlő az EHA kódjával!), a jelszava pedig az Ön által vagy általunk genererált karaktersorozat, amelyet a Neptunba belépve meg tud változtatni. Amennyiben kért postázást, de időközben be is jön személyesen a jelszaváért az Irodánkba, akkor feltétlenül jelezze, hogy nincs szükség a postai kiküldésre!

Bagosiné Szűcs Annamária, 2017-02-05 0:012019-12-31 23:59
Vissza
Új Magyarország Fejlesztési Terv
Európai Unió
© 2010-2017 Quaestura Hallgatói Ügyfélszolgálati Iroda